…jemi kaq të emocionuar për atë që na pret për vitin 2023

…jemi kaq të emocionuar për atë që na pret për vitin 2023

Me përfundimin e vitit 2022, është e rëndësishme që të gjejmë kohë për të festuar punën e madhe që kemi kryer të gjithë dhe së bashku këtë vit.
Ne në ALTAX urojmë me zemër edhe rrjetin e profesionistëve fiskalë “FISKALISTËT“.
Dhe ndërsa ne festojmë sukseset tona, ne kujtohemi me përulësi për punën që mbetet përpara nesh.
Kjo është arsyeja pse ne jemi kaq të emocionuar për atë që na pret për vitin 2023.
Kjo përfshin më shumë bashkëveprim, si dhe raporte, kërkime dhe analiza dhe më shumë kauza sociale dhe partnerë të cilët do të gjejnë më shumë histori që t’i sjellim ato tek ju.
Me një fokus të ringjallur në përgjegjshmërinë novatore, të orientuar edhe nga afërsia nëpërmjet aplikacionit tonë ALTAX, ne do ta zgjerojmë qasjen tonë në kufij të rinj dhe do t’u tregojmë më shumë se si funksionon realisht ekonomia dhe financat publike së bashku me betejat sociale, duke detyruar ndryshime pozitive.
GËZUAR!

Shpërndaje këtë postim

Leave a Reply


error: