Trajnim & Zhvillim

Trajnim & Zhvillim


ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe Shërbim Konsulence dhe Asistence, që punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për çështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal në shoqërinë civile në Shqipëri.

Qendra ALTAX është themeluar për të qenë pranë ekonomistëve të rinj dhe ekspertëve fiskalë, si edhe për njerëzit që kanë nevojë për një këshillë ose mbrojtje nga abuzimi me ligjin. E rëndësishme, nuk është të kesh frikë dhe pasiguri nga ajo që pret të ndodhë, por të jesh disa hapa përpara problemit.

Zgjidh shërbimin e dëshiruar

Rezervoni shërbimin tuaj

Bëhuni një partner i rrjetit ALTAX!

Bashkohuni me ekipin tonë të profesionistëve dhe bëhuni shefi i vetvetes.