Monthly Archives - July 2022

Mosndryshimi i çmimit të energjisë elektrike dhe efekti në buxhetin e familjeve dhe të shtetit

Në Gjermani, çmimi i shitjes me shumicë për energjinë elektrike (i paguar nga tregtarët e energjisë në treg) u trefishua në vitin 2021 në një mesatare prej 97 euro për megavat-orë (MWh) krahasuar me një vit më parë, duke arritur...

error: