Monthly Archives - May 2013

Rritja ekonomike në Shqipëri: faktorët ndikuesë dje, sot dhe nesër

Historia e ekonomisë shqiptare na tregon se ne nuk kemi ditur të ndjekim dhe zbatojmë/minimizojmë me qartësi faktorët ndikuesë (zhvilluesë dhe penguesë) ndaj rritjes ekonomike afatgjatë. Në disa periudha historike është ngatërruar situata aktuale ekonomike me përfytyrimin e ekonomisë për...

error: