ALTAX synon ndërlidhjen dhe bashkëpunimin ne diten e vullentarizmit

ALTAX synon ndërlidhjen dhe bashkëpunimin ne diten e vullentarizmit

Ne takimin e zhvilluar ne diten e VULLNETARIZMIT me iniciativen dhe organizimin e grupit te deputetëve te rinj ne ambjentin e Kuvendit te Shqipërisë Albanian Tax-Economic Center – ALTAX shprehu mes te tjerash angazhimin direkt ne lidhje me qasjen e dhenies se mundësive te rinjve dhe te rejave, por edhe grupmoshave te tjera qe te rritet jo thjesht kjo nismë, por te marrë jetëzim nëpërmjet institucionalizimit. Ajo qe vlen per ta bere bashkëpunimin mes OSHC-ve me efektiv, por edhe me imponues ne formatin lobues ndaj politikëbërësit eshte ELASTICITETI ne marëdhëniet mes palëve, NDËRLIDHJA per te mundësuar veprimet e koordinuara per qellime të përbashkëta dhe GJITHPËRFSHIRJA për te qenë cdonjeri pjese e zhvillimit dhe ndryshimit.

Shpërndaje këtë postim

Leave a Reply


error: