Tag - Bashkerendim

ALTAX synon ndërlidhjen dhe bashkëpunimin ne diten e vullentarizmit

Ne takimin e zhvilluar ne diten e VULLNETARIZMIT me iniciativen dhe organizimin e grupit te deputetëve te rinj ne ambjentin e Kuvendit te Shqipërisë Albanian Tax-Economic Center - ALTAX shprehu mes te tjerash angazhimin direkt ne lidhje me qasjen e...

error: