Tag - nderlidhje

ALTAX synon ndërlidhjen dhe bashkëpunimin ne diten e vullentarizmit

Ne takimin e zhvilluar ne diten e VULLNETARIZMIT me iniciativen dhe organizimin e grupit te deputetëve te rinj ne ambjentin e Kuvendit te Shqipërisë Albanian Tax-Economic Center - ALTAX shprehu mes te tjerash angazhimin direkt ne lidhje me qasjen e...

Takimi i APEC: Adresimi i duhur për sfidat e shtuara

Takimi i 30-të vjetor i forumit të Bashkëpunimit Ekonomik të Azisë Paqësorit mbahet në një kohë sfiduese të brishtësisë ekonomike, tensioneve gjeopolitike dhe fatkeqësisë së afërt të ndryshimeve klimatike. Këto sfida të shumëllojshme përforcojnë rëndësinë dhe sfidat e APEC-it, duke...

error: