Tag - inovacion

Takimi i APEC: Adresimi i duhur për sfidat e shtuara

Takimi i 30-të vjetor i forumit të Bashkëpunimit Ekonomik të Azisë Paqësorit mbahet në një kohë sfiduese të brishtësisë ekonomike, tensioneve gjeopolitike dhe fatkeqësisë së afërt të ndryshimeve klimatike. Këto sfida të shumëllojshme përforcojnë rëndësinë dhe sfidat e APEC-it, duke...

error: