Tag - autonomi

Ekonomia dhe punësimi duhet të nxiten nga një model politik bazuar në gjithpërfshirje

Ekonomia shqiptare dhe tregu i punës përjetoi një rimëkëmbje të dobët të punësimit pas pandemisë COVID-19, ndryshe nga rimëkëmbja që përjetuan vendet anëtare të BE-së. Në një shikim të ecurisë së ekonomisë në BE, shihet se pas një tkurrjeje me -5.9%...

error: