3 Prill Dita e lirisë Fiskale 2019 të shqiptarëve

liria fiskale 2019

3 Prill Dita e lirisë Fiskale 2019 të shqiptarëve

3 PRILL 2019, DITA E LIRISE FISKALE NE SHQIPERI

Shikoni kur bie dita e Lirise Fiskale ne shtetet fqinje!

Me datën e këtij viti, që është afruar me 2 ditë, Dita e Lirisë Fiskale festohet në ditët e para të Prillit. Liria Fiskale për vitin 2019 është në ditën e 93të të vitit, që bie në datën 3 Prill.

Kjo datë u tregon gjithë shqiptarëve se sa u është dashur të punojnë për buxhetin e shtetit të tyre dhe u tregon se kjo periudhë ka zgjatur deri afër fundit të dhjetëditëshit të tretë të muajit të tretë të vitit. Pas kësaj periudhe, fitimet nga puna dhe kapitali i përkasin individit dhe pronarit të biznesit, pasi konsiderohet se buxheti ka arritur për vetëm 3 muaj dhe 3 ditë të marrë nga ata një pjesë të fitimeve të gjeneruara nga puna apo kapitali.

Lexojeni të plotë te faqja e 53të e botimit BARRA FISKALE NË SHQIPËRI, KOSOVË DHE BALLKANIN PERËNDIMOR, 2019!

Shpërndaje këtë postim

Leave a Reply


error: