PROCEDURAT TATIMORE

PROCEDURAT TATIMORE

Ligji i Procedurave Tatimore në Shqipëri

Ligji Shuarjes së detyrimeve, 2017

Ligji i Faljes së Gjobave nga Sigurimet, 2015

Ligji i Legalizimit të Kapitalit dhe Faljes pjesore të Borxheve, 2011

Udhëzimi i Procedurave Tatimore në Shqipëri

Udhëzimi i taksimit të dyfishtë

Udhëzimi për mbikqyrjen e OJF

 

Shpërndaje këtë postim

Leave a Reply


error: