Monitorimi shumëdimensional i qeverisjes vendore: Analiza e mundësive dhe kufizimeve në Berat ishte një hap i ri komunikativ

Monitorimi shumëdimensional i qeverisjes vendore: Analiza e mundësive dhe kufizimeve në Berat ishte një hap i ri komunikativ

Takimi i Hapur i dates 9 Qershor arriti te prezantonte gjetjet kryesore, të cilat përfaqësojnë:
– Lëvizjet e popullsisë brenda Bashkisë (Hyrje – Daljet), ndikimi në ekonomi dhe tregu i punësimit
– Financat vendore të bashkisë (momentet kryesore buxhetore, rishikimet e buxhetit dhe ndërthurja me transfertat e buxhetit të shtetit )
– Edukimi i të rinjve dhe integrimi në tregun vendor
– Menaxhimi i rrisqeve mjedisore dhe performanca e bujqësisë dhe turizmit në zhvillimin vendor
– Rivitalizimi infrastrukturës vendore, rilindje urbane dhe zhvillimi ekonomisë vendore
ALTAX shprehet me respekt per aktivitetin e Beratit!
Faleminderit Publikut dhe qeverisjes vendore te Beratit per pjesemarrjen dhe angazhimin!
Falenderimi shkon edhe per Kryetarin e keshillit Bashkiak per vemendjen dhe paraqitjen e kujdesshme dje ne Takimin e Hapur ne Hotel Colombo!

Shpërndaje këtë postim

Leave a Reply