About

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE? 

QËLLIMET DHE VIZIONI ALTAX është një qendër studimore dhe pjesë e rrjetit të organizatave të ngjashme me të në vend. Qasja që drejton aktivitetin tonë është që të rritim mirëkuptimin midis qeverisë dhe publikut për çështje të lidhura...

error: