Tag - ojf

ANKETIM- Mbi qeverisjen vendore dhe performancën e saj

Qendra ALTAX në kuadër të projektit “Monitorimi publik përmes ndërveprimit qytetar” të mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme të Holandës nën zhvillimin/politikën e jashtme holandeze kërkon që nëpërmjet bashkëpunimit dhe koordinimit me pjestarë të shoqërisë civile, të organizatave të...

error: