Tag - norma e interesit

Çfarë është një ekonomi e fortë?

Në sqarimin e termit ekonomi e fortë, sipas shumë përcaktimeve dhe kritereve nga shumica e informacioneve, shihet se duhet të përmbledhë së bashku: - Normë të lartë të rritjes ekonomike. Sipas komentit tonë, kjo nënkupton një zgjerim të prodhimit ekonomik,...

Një euro më e dobët po ndikon mbi gjithçka dhe po bie pak përfitime në vend

Deri tani, pengesa më e madhe e euros është një politikë e vetme monetare që shpesh nuk i përshtatet kushteve ekonomike lokale. Është e zakonshme që vende të BE-së të përfitojnë në këto kushte. Në të kundërt, të tjerët ku...

error: