Tag - eksportuesit

Një euro më e dobët po ndikon mbi gjithçka dhe po bie pak përfitime në vend

Deri tani, pengesa më e madhe e euros është një politikë e vetme monetare që shpesh nuk i përshtatet kushteve ekonomike lokale. Është e zakonshme që vende të BE-së të përfitojnë në këto kushte. Në të kundërt, të tjerët ku...

error: