Tag - emigracion

Emigracioni forcon ekonomitë e zhvilluara dhe dobëson ekonomitë në zhvillim

Sipas një studimit të Dhjetorit 2023, të ekspertëve të FMN-së[1], Spanja përjetoi një valë emigrimi[2] duke filluar në fillim të viteve 2000, e cila rriti pjesën e popullsisë së lindur jo në Spanjë nga rreth 2...

Migracioni duhet të adresohet me një Kontratë të re Sociale

Sipas intervistave dhe sondazheve të kryera jo vetëm nga ALTAX, por si një përmbledhje e gjithë gjetjeve nga autorë të ndryshëm, nisur edhe nga statistikat e fundit emigrimi vijon të jetë i lartë. Nga analizat tona gjatë vitit...

error: