Tag - ekonomi ne zhvillim

Emigracioni forcon ekonomitë e zhvilluara dhe dobëson ekonomitë në zhvillim

Sipas një studimit të Dhjetorit 2023, të ekspertëve të FMN-së[1], Spanja përjetoi një valë emigrimi[2] duke filluar në fillim të viteve 2000, e cila rriti pjesën e popullsisë së lindur jo në Spanjë nga rreth 2...

error: