Tag - demografia

Qeveritë duhet të përgatiten për pasojat që vijnë nga popullsia në rënie

Nivelet e lindjeve kanë rënë ndjeshëm në shumë nga tregjet kryesore në zhvillim në botë. Ndërkohë, tregjet në zhvillim në Evropën Qendrore dhe Lindore kanë disa nga nivelet më të ulëta të lindjeve në botë, ndërsa shumica e vendeve të...

error: