Tag - raporti

Takimi i parë në Berat për prezantimin e diagnostikës së ekonomisë, politikës dhe problemeve sociale sipas auditimit social

Sot, filluam turin e vitit të dytë të projektit “Monitorimi social përmes ndërveprimit qytetar” me Beratin dhe qytetarët e saj, të cilët na kanë dhënë mendimet e tyre të vlefshme për materialin dhe saktësinë e tij lidhur me politikat...

Raporti i projekt buxhetit 2023 sipas këndvështrimit qytetar përcillet me diskutime te vlefshme

Gjatë pjesës së dytë të aktivitetit në Berat në një takim që u dialogua direkt me përfaqësues aktivë të shoqërisë civile të Beratit dhe oponent të qeverisjes vendore, ekspertët e ALTAX patën një diskutim mjaft të vlefshëm për të treguar...

Prezantohet në Elbasan raporti për projekt buxhetin 2023 sipas këndvështrimit të qytetarëve

Objektivi i këtij Raportimi ishte të rishikonte përvojat e buxhetit aktual me një qasje për qytetarin sipas kërkesave te marra prej tij ne pyetësorin qe ne bëmë per këtë qellim ne Qershor 2022. Ne erdhëm ne Elbasan per ta prezantuar për...

error: