Tag - kosova

Reformat, teknologjia dhe lidershipi do të ndihmojnë shqiptarët nga stuhia e ardhme

Rritja e PBB-së në Shqipëri tani është kthyer në nivelet që ishte një dekadë më parë dhe shkalla e papunësisë është më e ulta në njëmbëdhjetë vitet e fundit, e ndihmuar nga reformat në lehtësimin e aksesit të tregut të...

Ballkani Perëndimor në 2018, mjafton të bëhen gjërat e duhura që nga fillimi

Pothuaj gjithë vendet e Ballkanit kanë mbështetur stabilizimin ekonomik dhe kanë vazhduar në rrugën e filluar më herët për të përfunduar modernizimin, që nxit rritjen e qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse. Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia tani janë në pikën ku ata kanë një...