Tag - dollar

Inflacioni dhe mbiçmimi i lekut drejt një ekuilibri të ri në treg

Ndikimi në inflacion po varet nga shkalla në të cilën vendi është i varur nga lëndët e para të importuara dhe furnizimet me karburante dhe energji. Niveli tregues i inflacionit shqiptar duke qenë më i ulët se në vendet partnere tregtare...

error: