Tag - monitorimi social

MIGRIMI NË GJIROKASTËR DHE EFEKTET DEMOGRAFIKE DHE EKONOMIKE

Lëvizjet e qytetarëve jashtë Gjirokastrës dhe brenda saj kanë ndikuar një bilanc negativ të popullsisë rezidente, në vitin 2021.1. Nga largimet dhe ardhjet e popullsisë në vitin 2021 në Bashkinë Gjirokastër ka një humbje neto migratore në 2021 me -...

ELBASAN: MIGRIMI, BIZNESET DHE EKONOMIA NE TREGUN VENDOR

1. Për Bashkinë e Elbasan vërehet se Migrimi por edhe për qarkun ka një bilanc negativ të raportit të hyrjeve dhe daljeve të rezidentëve, në vitin 2021.Bashkia Elbasan, ka një humbje neto migratore në 2021 me - 143 banorë ma...

ALTAX ju fton në Anketimin 2023 për tu shprehur mbi bashkinë Tuaj!

Ne duam të dimë se çfarë mendoni!Vetëm 5 minuta për të plotësuar Anketimin tonë për Ju!BERAT https://forms.office.com/r/Te81NAhSphDIBER https://forms.office.com/r/h4wJC2gTpVELBASAN https://forms.office.com/r/UyRE26EYKVGJIROKASTER https://forms.office.com/r/nxNa1Byf4ZVLORE https://forms.office.com/r/YQbjweLEDVKy anketim ka qëllim që të marrë sa më tepër reagime për problemet dhe aspiratat tuaja për ti përdorur si...

error: