Tag - tregu vendor

ELBASAN: MIGRIMI, BIZNESET DHE EKONOMIA NE TREGUN VENDOR

1. Për Bashkinë e Elbasan vërehet se Migrimi por edhe për qarkun ka një bilanc negativ të raportit të hyrjeve dhe daljeve të rezidentëve, në vitin 2021. Bashkia Elbasan, ka një humbje neto migratore në 2021 me - 143 banorë...

error: