Tag - money laundering

Pse bien çmimet e ndërtimeve?

Tregu privat i apartamenteve në vend ka ngecur në muajt e fundit. Të blesh një apartament të ri në Shqipëri, por veçanërisht në Tiranë dhe qytetet ku ka ndërtime të shumta është një detyrë e vështirë dhe është veçanërisht sfiduese. Vështirësia...

Lojrat e fatit online dhe rastet më të shpeshta të pastrimit të parave

Pastrimi i parave shpesh ndodh në tre faza: Përfshirja/futja e parave, ndodh kur ato integrohen në sistemin financiar ose në një biznes të ligjshëm. Qarkullimi/ Fillimi humbjes se gjurmës se burimit, që është procesi përmes të cilit paratë distancohen nga burimi i...

error: