Tag - aml

Lojrat e fatit online dhe rastet më të shpeshta të pastrimit të parave

Pastrimi i parave shpesh ndodh në tre faza: Përfshirja/futja e parave, ndodh kur ato integrohen në sistemin financiar ose në një biznes të ligjshëm. Qarkullimi/ Fillimi humbjes se gjurmës se burimit, që është procesi përmes të cilit paratë distancohen nga burimi i...

error: