Tag - banesa

Rikuadrim i politikave për moslejimin e flluskave financiare në ekonomi

Çmimet e banesave në të gjithë botën kanë përjetuar një lulëzim të pandërprerë si pasojë e krizës globale financiare[1]. Megjithatë, shtrirja e bumit të banesave tregon ndryshime të konsiderueshme midis vendeve. Në Shqipëri gjatë 12 viteve të fundit (2010...

Çfarë pritshmërie mund të ketë për tregun e pasurive të paluajtshme dhe qiradhënies?

Rritja e qirave është një fenomen kombëtar, pasi ato rriten paralelisht me rritjen e çmimeve të shtëpive, dhe ndërsa më shumë njerëz nuk munden te perballojne çmimet e blerjes së shtëpive, ata kanë rritur presionin në tregun e qirasë. Si logjikë...

error: