Tag - rritje page

Sa do t’i kushtonte realisht qeverisë rritja e pagave të sektorit publik?

Në fund të marsit 2022, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave, në një deklaratë për mediat Kryeministri Edi Rama lajmëroi planin kombëtar për rritjen e pagave mesatare dhe mbi mesatare për administratën publike dhe reflektimin që do të ketë sektori...

Rritja e pagës minimale nuk ndikon rritjen apo uljen automatikisht të pagave të tjera

Nga rritja e pagave minimale mund të përfitojnë punonjësit që marrin pagë minimale, por kjo rritje nuk diktohet automatikisht si rritje e pagës edhe për punonjësit me të paga më të larta. Hapi i parë në monitorimin e efekteve të pagës...

error: