Tag - mikrokredi

Mikrokreditë në ambjentin politik dhe ekonomik të Shqipërisë

Huazimi i parave për të varfërit dhe bizneset e vogla, si dhe të vetëpunësuarit nuk është një ide e re, madje është menduar si një qasje e thjeshtë. Duke i dhënë një hua të vogël dikujt në një vend me varfëri...

Diskutime rreth ndikimit të faktorëve ndikuesë te tregu i mikrokredisë

Në emisionin EkoPuls në Scan Tv, që u organizua të enjten lidhur me temën “Abuzimi me kreditë e këqia të blera” nga shoqëritë tregtare të mikrokreditit u zhvillua një trajtim në disa këndvështrime arsyet dhe ndikuesit duke...

error: