Tag - dollari

Kursi fiks i këmbimit nuk është zgjidhje, por kujdes ndaj spekulimeve dhe mosveprimit

Kurset fikse të këmbimit janë më të mirat për vendet partnere me faktorë të ngjashëm makroekonomikë dhe që kanë të njëjtën forcë ekonomike, si për shembull SHBA dhe Bashkimi Evropian. Nëse vendet ende dëshirojnë të vendosin një kurs këmbimi fiks

Çfarë po ndodh me çmimet dhe euron dhe çfarë po pret politika monetare dhe fiskale?

Në një sqarim të situatës aktuale, nëse tregu jonë do të ishte i ngjashëm me atë të vendeve të përparuara është se lufta e humbur ndaj evazionit dhe korrupsionit, si dhe mosveprimi në kohë për të patur një treg të...

error: