Tag - barre fiskale

Barra fiskale në vendet me taksim progresiv dhe ato me taksim të sheshtë

Të hyrat fiskale nga vendet e Ballkanit perëndimor (BP) që aplikojnë taksimin progresiv (Mali i Zi, Kosovë, Shqipëri, Serbi) të krahasuara me vendet që zbatojnë taksimin e sheshtë (Maqedonia e Veriut, Bosnjë-Hercegovina) kanë barrë më të lartë me 1.8%...

error: