Tag - siguria ekonomike

Fatura e rritjes së pagave, besimi dhe siguria ekonomike për njerëzit

Në eurozonë, fatura buxhetore e pagave të qeverisë përbën pothuajse një të katërtën e shpenzimeve totale të qeverisë dhe rreth 10% të PBB-së, prandaj është e rëndësishme nga pikëpamja makroekonomike[1]. Në Shqipëri, fatura buxhetore e pagave të qeverisë në...

error: