Tag - paga publike

Fatura e rritjes së pagave, besimi dhe siguria ekonomike për njerëzit

Në eurozonë, fatura buxhetore e pagave të qeverisë përbën pothuajse një të katërtën e shpenzimeve totale të qeverisë dhe rreth 10% të PBB-së, prandaj është e rëndësishme nga pikëpamja makroekonomike[1].Në Shqipëri, fatura buxhetore e pagave të qeverisë në 2023 përbën...

error: