Tag - ndihma sociale

Çfarë do të ishte më efikase për të ndihmuar gratë kryefamiljare dhe ato në nevojë?

Prej fillimit të qeverisjes Rama 1 duket se pati një vëmendje edhe në drejtim të mbështetjes financiare për gratë kryefamiljare duke qenë edhe një premtim politik dhe pjesë e programit qeverisës. Sipas këtij vendimi politik duket se u orientua edhe...

NDRYSHIMET EKONOMIKE NË VLORË DHE EFEKTET E PRITSHME PREJ RRITJES EKONOMIKE

Efektet rrjedhëse prej rritjes ekonomike, nëse shpërndarjet e të ardhurave nëpërmjet fondit të mbrojtjes sociale janë relativisht të qëndrueshme me kalimin e kohës, ato mund të zbusin por jo të ulin varfërinë. Në një krahasim të treguesve të buxhetit të...

error: