Tag - ekonomia familjare

Çfarë do të ishte më efikase për të ndihmuar gratë kryefamiljare dhe ato në nevojë?

Prej fillimit të qeverisjes Rama 1 duket se pati një vëmendje edhe në drejtim të mbështetjes financiare për gratë kryefamiljare duke qenë edhe një premtim politik dhe pjesë e programit qeverisës. Sipas këtij vendimi politik duket se u orientua edhe...

error: