Tag - banka kombetare

Publikohet dokumenti “A duhet të ndërhyjë Banka e Shqipërisë në rastin e Lekut të fortë?”

Pas një periudhe monitorimi dhe analizimi të tendencave dhe politikave të zbatuara nga Banka e Shqipërisë dhe qasjeve të politikës nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, ALTAX ka përgatitur një dokument me komente lidhur me pjesën se si do të...

error: