-25%

Tatimet Shqiptare 100 vite (1912-2012)

Original price was: 16 €.Current price is: 12 €.

Qendra ALTax (Albanian Taxation Association) prezanton Sistemin tatimor në Shqipëri, për një shekull (1912 – 2012), i cili përkon PREJ krijimit të shtetit të pavarur shqiptar deri në ditët e sotme.

Përshkrim

Kjo përmbledhje tregon rrugëtimin e fiskalitetit, me të papritura dhe devijime të forta historike të tij në 100 vite. Ky rrugëtim i sistemit ka qenë pasqyra më e saktë e sistemeve ekonomike që janë instaluar dhe zbatuar nga pushtetet e shqiptarëve.

Megjithatë, pushteti tatimor ka bërë të mundur që ëndrra e pavarësisë të bëhej më e fortë nëpërmjet fuqizimit të financave të vendit