-17%

Rikontrolli tatimor në Shqipëri

Original price was: 6 €.Current price is: 5 €.

Qendra ALTax (Albanian Taxation Association) prezanton disa argumentime dhe arsyetime, për vlerësimin e procedurës se rikontrollit tatimor, që ka një peshë në rritje në rolin e korrigjimit të procedurave të zbatuara gabim gjatë kontrollit të tatimpaguesve, por edhe si një parandalim në rritjen e kostos së biznesit dhe administrimit për gabime në kryerjen e detyrës nga tatimorët.

Category: Etiketa: ,

Përshkrim

Qëllimi i prezantimit është tërheqja e vëmendjes së administratorëve, biznesit dhe medias, si dhe kritikëve që kanë rezervat e tyre në lidhje me procedurat që zbatohen nga administrata tatimore.