Tag - tregu unik digjital

Procesi i Berlinit: Sfida për të fituar anëtarësimin përmes “Planit të Rritjes”

Procesi i Berlinit është një iniciativë që synon rritjen e bashkëpunimit rajonal në Ballkanin Perëndimor dhe dhënien e ndihmës për integrimin e vendeve të BP në Bashkimin Evropian. Ai filloi dhe u prezantua në 28 Gusht 2014, nga ish-Kancelarja Gjermane...

error: