Tag - shëndeti publik

Shpenzimet shëndetësore në botë dhe Ballkan, 2022

Pjesa e PBB-së që shkon në shëndetësi mbetet mbi nivelin e para-pandemisë prej 8.8%, edhe nëse në 11 vende të OECD-së, në vitin 2022 pritet të ketë rënë nën nivelet para pandemisë 2019. Sipas bazës së të dhënave OECD Statistics...

error: