Tag - romet

DITA E HAPUR E PRAKTIKAVE TË MIRA DHE KËNDVËSHTRIMI QYTETAR PËR PROJEKT-BUXHETIN 2023

Qendra ALTAX duke vlerësuar çfarë kemi arritur ne bashkëpunim me stafin e Bashkisë deri tani JU FTON ne një aktivitet i cili është titulluar si Dita e Hapur Per Prezantimin e “Praktikave të Mira" për ti bërë shembull edhe për bashkitë e tjera. Praktikat që do të përcillen janë -...

error: