Tag - maturim

Bonot e thesarit, avantazhet dhe rrisqet e tyre në 2022

Obligacionet qeveritare[1], ashtu si dhe Bonot e Thesarit[2] ndihmojnë në financimin e deficiteve në buxhetin dhe përdoren për të mbledhur kapital për projekte të ndryshme si shpenzimet e infrastrukturës, projekte investime publike, si dhe financimin e deficitit buxhetor.Por, bonot e...

error: