Tag - dyoksidi karbonit

Si u kushton qytetarëve dhe ekonomisë ndotja e ajrit dhe mjedisit?

Në analizën e fundit të përmbledhur në një publikim me titull “Ndotja e Ajrit: Kostot ekonomike të shtuara dhe nxitjet e politikave gjithpërfshirëse” ne jemi orientuar që ti përgjigjemi direkt me fakte dhe argumente ligjore pikërisht kësaj pyetje. Ashtu si...

error: