Tag - ballkaniperendimor

Shpenzimet publike për arsimin në botë dhe Ballkanin Perëndimor

Arsimi është një investim në të ardhmen pasi sjell përfitime të shumta ekonomike dhe sociale për individët dhe shoqëritë. Zakonisht i matur në lidhje me pasurinë e një kombi, shpenzimet për arsimin vijnë kryesisht nga buxhetet publike, por ato përfshijnë...

error: