Tag - ambasadori

Dita e Hapur e Praktikës së mirë për arsimin profesional në Peshkopi

Një diskutim i shëndetshëm u zhvillua në Peshkopi, në datën 4 Nëntor midis ekspertëve të ALTAX, të cilët prezantuan praktikën e mirë për zhvillimin e arsimit profesional në Dibër. Krahas prezantimit të materialeve te përgatitura ne mënyrë të dedikuar dhe...

error: