Tag - votuese

Politikanët në kapitalizëm, qytetarët në socializëm

Në një ekonomi kapitaliste, qeveria vepron si një organ rregullator dhe plotësues. Ndërsa, në një ekonomi socialiste, qeveria luan një rol gjithëpërfshirës në pothuajse të gjitha aktivitetet ekonomike, si prodhimi, shpërndarja dhe konsumi i një vendi. Këto janë përgjegjësi dhe...

error: