Tag - shoqeri investimi

Investimi bankar në Shqipëri – Fondet e Investimeve

Investimi bankar ashtu si në gjithë botën edhe në Shqipëri konsiderohet si një aktivitet në fushën e investimeve. Një bankë investimi është zakonisht një kompani private që ofron shërbime të ndryshme financiare dhe shërbime të tjera për individë, korporata dhe...

error: