Tag - rritja pages

Si mundet njëkohësisht të ulet inflacioni dhe të rritet ekonomia me produktivitet?

Marrëdhënia midis rritjes së inflacionit dhe rritjes ekonomike është një temë e debatit të vazhdueshëm ekonomik. Një këndvështrim i ndërlidhur është se rritja e inflacionit nuk është shkaku i rritjes ekonomike, por vetëm një simptomë e problemeve themelore ekonomike që...

error: