Tag - patronazhim

Pse rriten çmimet e ushqimeve çdo fundviti?

A janë rritur çmimet e ushqimeve? Absolutisht që po, megjithëse kjo rritje e çmimeve të produkteve agro ushqimore ndodh të paktën si një ngjarje e pashmangshme e tregut në çdo fund muaji Dhjetor. Por në fundvitin 2023 rritja e çmimeve vjen e...

Autonomia fiskale e bashkive nuk është ende në fokusin e duhur

Pjesa më e madhe e përfitimit ekonomik dhe politik të financave publike të decentralizuara vjen nga aftësia të qeverive vendore për të marrë vendimet e tyre në lidhje me taksat. Një qeveri vendore që është në gjendje të përcaktojë bazat...

error: