Tag - organizator

Tregu i legalizuar i lojërave të fatit online në Shqipëri ka nevojë për transparencë dhe llogaridhënie të përhershme

Ende në mungesë të një paraqitje zyrtare të draftit të ligjit te ri të lojërave të fatit, duket se interesi me i madh është rreth mënyrës se organizimit, kushteve per organizimi, organizimit te tyre dhe pjesëmarrësve ne këtë model qe...

error: